Antwerp 10 Miles/Marathon

Antwerpen heeft het geweten, geen enkele JTT’er is gezwicht voor de tropische temperaturen.

Met achten vertegenwoordigden we de kleuren van ons team in ’t stad, vanuit Tienen met de trein naar het mooiste station van België.
De sfeer zat er goed in.
Toen we goed en wel op weg waren naar linkeroever had Hans zijn kilometers voor de marathon al gevreten. In 3.45.19 is hij binnengevallen.

Wave 2 en Wave 3 vertrokken onder een staalblauwe hemel en stralende zon. We werden genoeg gewaarschuwd op voorhand en dankzij onze Alain-voorbereidingen is niemand van ons horizontaal gegaan.

An, Kirsten,Philippe, Filip en Paul zaten in het tweede vertrekteam, Jean Marie en Nancy startten een half uurtje later. Het zou meer genieten zijn van de muziek de toeejuichingen, de goede organisatie en het mooie parcours moest madame Soleil niet zo hard hebben toegeslagen. De supporters aan de laatste 400 meters zorgden nog voor een boost om het laatste uit de warme spieren te persen. In het mooie centraal station verzamelden we allemaal na de wedstrijd voor een terugreis naar Tienen, onze thuisbasis. Volgend jaar opnieuw? Eerst eens naar het weerbericht kijken dan 🙂

centraalstation03

Picture 1 of 15