Test JTT 10-15 km

De buurtbewoners van voetbalclub Sparta Tienen zullen het geweten hebben. Maar liefst om en bij de 40 deelnemers vulden de omliggende straten op een 2.5km- lang parcours rond en over de terreinen van het voetbalplein. 5km, 10km en 15km zouden er worden afgelegd.

Iedereen liep de ziel uit zijn of haar wekenlang getrainde lijf om de befaamde ‘10km en 15km JTT-diploma’s’ in de wacht te slepen. De zon was zelfs van de partij en al snel warmden de verkleumde ledematen op.

De wekelijkse afspraken op het Houtemveld en de tips van de trainers wierpen zijn vruchten af, want iedereen was geslaagd voor de opdracht in zijn gekozen afstand.

Na de test was er een etentje voorzien voor de leden en hun familie en klonken we samen op een geslaagde afloop. De koks van dienst verwenden iedereen met drie verschillende pasta gerechten. En alle weggelopen calorieën konden weer worden aangezuiverd met een lekkere Dame Blanche.

En dan het môment suprême onder luid geklap; de officiële overhandiging van de behaalde diploma’s. Glunderende gezichten, van zowel de deelnemers, hun familie als de coaches. En terecht.

Een welgemeende dankjewel aan het bestuur en alle helpende handen voor deze geslaagde sportieve zondag, waar weer maar eens duidelijk was dat JTT een club is die iedereen een warm hart toedraagt.
Op naar de volgende doelstellingen!

Groepsfoto

Picture 1 of 25