Schrijf je nu in voor onze test en etentje op 30 november

We naderen het einde van onze 5, 10 en 15km opbouw van dit najaar en dus is het moment ook weer daar voor onze afsluitende testnamiddag die we deze keer organiseren op zaterdag 30 november. Na de test hebben we naar traditie ook een etentje voor alle leden, hun familie en andere supporters.
Net als volgend jaar heeft dit alles plaats op en rond de terreinen en in de lokalen van Sparta Tienen in de Elzenbosweg (het verlengde van de Breisemstraat) in Tienen. We kunnen er ook gebruik maken van de kleedkamers en douches.
Het programma ziet er als volgt uit:
vanaf 14u: afhalen borstnummers
14.30: test van de Start Jogging 5km
15.30: test van de Keep Joggings 10 en 15km
18.00: aperitief, diploma-uitreiking en etentje
Voor de lopers die deelnemen aan de test is het etentje gratis. Anderen, supporters en familieleden betalen voor het etentje 10€, kinderen tot 12 jaar betalen 5€. Daarvoor krijg je een aperitief met hapjes, spaghetti (met vlees of vegetarisch) en een dessert.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar fred@joggerstt.be waarin je aangeeft:
  • of je deelneemt aan de test en/of het etentje
  • met hoeveel volwassenen/kinderen je zal aanwezig zijn,
  • hoeveel er spaghetti met vlees willen of de vegetarische spaghetti.

En door het bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE65 0016 3264 5796 van VZW Joggers Team Tienen.

Inschrijven kan tot dinsdag 26 oktober.
Om alles vlot te laten verlopen, hebben we ook heel wat helpende handen nodig, indien je bereid bent om in de namiddag of ’s avonds een uurtje te helpen, laat dan even iets weten aan Brigitte (brigitte@joggerstt.be), zij maakt een werklijst op.