Inschrijven voor het loopweekend van 14-16 november

Zoals eerder aangekondigd organiseren we dit najaar voor de eerste keer een loopweekend van vrijdagavond 14 november tot zondagnamiddag 16 november. Dit is een weekend voor al onze leden en hun familie. Bedoeling is er een gevarieerd weekend van te maken met ruimte voor lopen uiteraard, maar ook andere activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen, ook jullie partners en kinderen. Het weekend start op vrijdagavond, (iedereen kan toekomen wanneer het past vanaf 18u) en eindigt op zondag in de namiddag rond 16u. Als locatie hebben we de vakantieboerderij de Bonte Beestenboel in Wortel (Hoogstraten) gereserveerd (http://debontebeestenboel.be)  Dit is de boerderij van de voormalige landloperskolonie en ligt in een uniek  natuurgebied waar vanalles te beleven is en veel loopgelegenheid (vlakke wegen!) is.
We starten nu met de inschrijvingen, er is plaats voor 90 personen. Het weekend kost je slechts 50€ per persoon, de andere kosten neemt de club voor haar rekening.
Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar stijn@joggerstt.be waarin je vermeldt met hoeveel personen je zal deelnemen, wanneer er kinderen bij zijn, vermeldt dan ookhun leeftijd. Verder betaal je een voorschot van 25€ per persoon op ons rekeningnummer BE65 0016 3264 5796 met vermelding van je naam.