3de JTT Funrun & 5km test voor onze Start Joggers

Zoals jullie al wel weten organiseren we ook dit jaar de test van de 5 km lopers op zaterdag 20 juni op de terreinen van de Stichting Delacroix in de Boschelstraat in Hakendover zeg maar de woonplaats van onze Ronny Nooyen.
We houden die dag echter niet enkel de 5 km-test voor onze nieuwe leden, we maken er een evenement van voor alle leden, maar ook voor de bewoners en het personeel van de stichting.
Hoe ziet het programma er uit ?
  • 14u00: een muzikale opwarming, voor iedereen die met soepele spieren aan de start wilt komen
  • 14u15: een 1km loop voor bewoners van de Stichting en voor kinderen die willen deelnemen en iedereen voor wie die 5 km voorlopig nog te lang is.
  • 15u00: De test van 5km voor onze Start jogging leden, maar ook voor alle anderen: onze leden, personeel van de stichting, familieleden,…
  • 15u00: Start van de  één-uur-loop waarbij het de bedoeling is om in één uur zoveel mogelijk rondes van 1km af te leggen, je mag hier alleen aan deelnemen, maar ook in estafette per twee, drie of vier. Dat mogen gemengde ploegen zijn, ouders met kinderen,… alles kan. Als je deelneemt, vergeet geen origineel aflossingsvoorwerp mee te brengen.
  • 16u15: Uitreiking diploma’s Start Jogging, Drankjes & hapjes aangeboden door JTT
Het volledige parcours ligt binnen het domein van de stichting Delacroix, is verkeersvrij en één km lang. Er zal voorzien worden in waterbevoorrading op het parcours.
Vooraf inschrijven is nodig om een en ander praktisch te organiseren. Graag doorgeven of je komt en met hoeveel personen aan Fred tijdens de trainingen of via fred@joggerstt.be, dit kan tot donderdag 18 juni.
Naast enthousiaste deelnemers, kunnen we die dag ook heel wat helpende handen gebruiken als seingever, barkeeper, toerenteller… Graag ook daarvan een seintje als je dat wilt doen.
Tot dan!