Scherpenheuvelrun en club-BBQ op 3 mei

De spieren zijn nog niet helemaal hersteld van Rotterdam voor sommigen onder ons en we leggen al een volgende afspraak vast.
Op zaterdag 3 mei is er allereerst onze jaarlijkse loop naar Scherpenheuvel. Ook dit jaar is ons doel om met zoveel mogelijk leden aan de basiliek in Scherpenheuvel toe te komen. Je kan deelnemen aan een van de volgende 3 groepen:
  • De volledige 26km vanaf Houtemveld, we vertrekken aan de parking van de sporthal om 8u30. Als je hier aan wilt deelnemen, laat even iets weten aan mij (via stijn@joggerstt.be)
  • 16km vanaf de kerk in Glabbeek waar wordt vertrokken om 9u20, afspraak op de parking van de sporthal Houtemveld tegen 8u50 om dan gezamenlijk naar Glabbeek te rijden. Wil je hier aan deelnemen, laat even weten aan Carlo (carlo@joggerstt.be)
  • 8km vanaf de kerk in Wersbeek, waar wordt vertrokken om 10u, afspraak op de parking van de sporthal Houtemveld tegen 9u30 om dan gezamenlijk naar Glabbeek te rijden. Wil je hier aan deelnemen, laat even weten aan Fred (fred@joggerstt.be)
We zoeken ook nog enkele chauffeurs die ons willen komen halen in Scherpenheuvel wanneer we daar toekomen rond 11u. Als er sympathisanten zijn die per fiets willen begeleiden en bevoorraden, ook dat is welkom!
Wil je het parcours al eens verkennen ? Kijk dan hier: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1433,324
’s avonds organiseren we dan onze jaarlijkse club barbecue die deze keer plaats heeft aan de kantine van voetbalclub Sparta aan de Elzenbosweg in Tienen (waar ook de test en spaghetti-avond was in november en de nieuwjaarsreceptie). We beginnen met een aperitief rond17u30. De BBQ is er voor al onze leden en hun familieleden en kost 15€ per volwassene en 10€ per kind, excl. drank. Je kan hiervoor inschrijven tot 26 april door het totale bedrag over te schrijven op ons rek nr BE65 0016 3264 5796 met vermelding van je naam, het aantal kinderen en volwassenen waarvoor je inschrijft.
Iedereen, ook onze nieuwe start jogging leden, zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen.