Start Jogging

In het voorjaar biedt Joggers Team Tienen je de mogelijkheid om in groep te starten met lopen. In een ontspannen sfeer en op een manier die voor iedereen haalbaar is, zal je na 10 weken 5 km kunnen lopen. Onze StartJogging is er voor de absolute beginners en herbeginners, voor iedereen die in 10 weken tijd 5 km wil kunnen joggen.

De startdatum is 2 april.
Waneer je eerder dan de geplande start-jogging wil beginnen, kom dan gewoon naar de training op dinsdag of donderdag, verwittig een bestuurlid en probeer drie keer!

Praktisch

  • Het programma neemt 30 trainingen in beslag, in totaal 10 weken met dus 3 trainingen per week. De trainingen zullen plaats hebben op dinsdag 19 u, donderdag 20 u, zaterdag 9.30 u.
  • Alle trainingen starten aan de inkomhal van de nieuwe sporthal op Houtemveld in Tienen.
  • We trainen op en rond piste en voor de langere afstanden in de wijde omgeving rond Houtemveld.
  • De trainingen gebeuren onder begeleiding van ervaren, gediplomeerde begeleiders.
  • Deelname kost je €30 voor de 30 begeleide trainingen, verzekering, begeleiding, douches/kleedkamers en piste inbegrepen. Meerdere mutualiteiten steunen overigens het project StartJogging en betalen een groot deel van het inschrijvingsgeld terug na het slagen in de 5 km-test. Informeer je zeker bij jouw mutualiteit.

Wat na die 10 weken?

Na afloop van de trainingsreeks en de test ben je automatisch verder aangesloten bij onze club tot het nieuwe werkjaar dat start in september. Je kan dan aan onze trainingen blijven deelnemen op dinsdag, donderdag en zaterdag.