Estafettenloop Tienen

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/d/7/joggerstt.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_data/package.module.nextgen_data.php on line 2805 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/d/7/joggerstt.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_data/package.module.nextgen_data.php on line 2857 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/d/7/joggerstt.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_data/package.module.nextgen_data.php on line 2709

Vijf teams van twee JTT’ers stonden woensdag klaar om de legendarische stokken door te geven in de estafettenloop georganiseerd door Parantee-Psylos op het Houtemveld.

Het bleek een pittig uitgestippelde kilometer te zijn die om beurten moest gelopen worden. De steile helling op het einde deed velen vertragen.
Maar onze teams hielden goed stand.

In de prijzen zijn we wel niet gevallen wegens de talrijke opgekomen gespecialiseerde estaffetenlopers, maar op de aanwezigheidstombola scoorden we zeer goed.
We konden naar huis met waardebons, fruitkorven, paraplu’s, petjes en sportwater.

Een aanrader voor volgend jaar!

wouter_prijs

Picture 2 of 7

Please follow and like us: